Ontdek Ontwikkel Transformeer
Jouw reis

Bij BearLife Coaching geloven we dat iedereen het vermogen heeft om uitdagingen te overwinnen en te floreren, net zoals een beer die krachtig door het bos trekt. Voel je je verstrikt in obstakels of verloren in een winterslaap van stagnatie?

 

Laat mij dan je gids zijn om je ware kracht te ontdekken en je leven met passie en geluk te vullen.

Jouw Reis naar Transformatie

Ontdekkingsreis

 • Duur: 3 maanden
 • Inclusief:
  • 5 Sessies (1,5 uur – 2 uur)
  • 4 Connectiemomenten

Ontwikkelingsreis

 • Duur: 6 maanden
 • Inclusief:
  • 10 Sessies (1,5 uur – 2 uur)
  • 9 Connectiemomenten

Transformatiereis

 • Duur: 6 maanden
 • Inclusief:
  • 7 Sessies (1,5 uur – 2 uur)
  • 3 Dagdelen
  • 9 Connectiemomenten
Investering in jezelf

€ 1060,-

Investering in jezelf

€ 2120,-

Investering in jezelf

€ 2756,-

"Elke grote reis begint met een moedige stap.

Zet die stap en ontdek een wereld van mogelijkheden"

Gun jij jezelf dit?

Sta even stil. Adem diep in en laat de vraag tot je doordringen: Gun jij jezelf de ruimte voor groei, verandering en geluk? Het leven kan soms een onstuimige stroom zijn die ons meesleurt, maar ieder van ons verdient het om aan het roer te staan van zijn eigen bestaan.

In elke reis die we ondernemen, is de eerste stap vaak de meest uitdagende. Deze stap vraagt om moed, om erkenning dat we onszelf méér gunnen – meer diepgang, meer vervulling, meer groei. Bearlife Coaching is er om je te ondersteunen bij het zetten van deze cruciale stap.

De trajecten bij Bearlife Coaching zijn meer dan alleen gesprekken en oefeningen; ze zijn een investering in jezelf. Een kans om te ontdekken wat echt belangrijk voor je is, om obstakels te overwinnen en om te transformeren op een manier die resonantie vindt met wie je werkelijk bent.

Gun jezelf dit moment van zelfreflectie. Stel je open voor de mogelijkheid dat je veel meer kunt bereiken dan je tot nu toe voor mogelijk hield. Of je nu kiest voor de Ontdekkingsreis, de Ontwikkelingsreis of de Transformatiereis, elk pad is een belofte aan jezelf – een belofte van aandacht, toewijding en een reis naar het hart van je potentieel.

Sta jezelf toe om deze reis aan te gaan, met mij als je gids, naar een leven waar je elke dag oprecht ja tegen zegt. Gun jezelf de kracht

"Ware transformatie komt van binnenuit"

What people say?

Deze sessie bracht een enorme doorbraak teweeg in het toelaten van mijn gevoel. Voor het eerst werd een diepere laag in mijn systeem geraakt, iets wat ik nog nooit eerder heb ervaren.
Anne-Floor
De ruimte en veilige setting die Richard creëerde, gaven mij de ruimte en veiligheid om te durven voelen. Dankzij Richard heb ik mijn essentie herontdekt en een grote stap gezet naar een authentiek leven. Ik ben hen ongelooflijk dankbaar voor deze transformerende ervaring.
Dennis
Ik ben ontzettend blij met de coaching van Bearlife Coaching. Richard is een fijne coach die echt naar me luistert en me nieuwe inzichten geeft. Ik voel me gemotiveerd en gesteund tijdens het hele proces.
Daan

Over ons

Wij zijn Anneke en Richard

Anneke is een gids, een lichtwerker die anderen helpt hun pad naar zelfverbinding te vinden en de rijkdom van het leven volledig te omarmen. Samen met haar wandel je niet alleen; je danst, ademt en leeft, volledig verbonden en stralend.

Richard helpt je je innerlijke kracht te ontdekken en deze in te zetten voor jouw transformatie. Bij hem vind je de sacred space en oordeelloze ruimte om je eigen weg te vinden en jezelf te ontwikkelen.

Verbind met de kracht van lucht en Vuur

Sluit je aan bij de Lucht & Vuur Ceremonie voor een onvergetelijke avond vol transformatie. Voel je bevrijd en stap vol passie en vrede het nieuwe jaar in.

Vragen die je misschien nog hebt:

Cacao ceremonies zijn een eeuwenoud ritueel uit Midden en Zuid Amerika en wordt gebruikt voor innerlijk ontwaken en ervaren als de ultieme hartopener.

Negatieve emoties worden vrijgegeven en je bent in staat om jezelf te verbinden met de liefdevolle energie in het lichaam.

Na het drinken van de cacao merk je dat je vanuit je hoofd naar je gevoel gaat en je hart zich opent. Je voelt je ontspannen en krijgt een boost in je gevoel van geluk. Door de connectie met je kern kunnen inzichten tot je komen die je verder helpen.

Wat kan er gebeuren als je cacao drinkt?

Meestal kun je 20 minuten nadat je cacao gedronken hebt een subtiel verschil merken.

Je kan dit op een emotionele, energetische of mentale manier waarnemen of een combinatie ervan.

Energetisch niveau
Cacao is een hart opener en activeert je hartchakra. Je kunt meer liefde waarnemen, je blijer voelen, meer dankbaarheid en compassie voor jezelf en anderen. Daardoor kan je je zelf ook meer verbonden voelen met je eigen centrum en de mensen om je heen.

Emotioneel niveau
Het kan voorkomen dat je emotioneel wordt. Met de cacao maak je verbinding met je hart en daar kunnen wat dingen aangeraakt worden waardoor je emotioneel wordt. Soms weet je de reden hiervoor en soms ook niet. Sommige mensen vinden het ook fijn om geluid te maken (zingen, lachen, schreeuwen) Cacao helpt je om angst, controle en geblokkeerde emoties vrij te laten.

Fysiek niveau
Voor sommige mensen werkt cacao voornamelijk op fysiek niveau. Zij voelen een impuls om te bewegen, rekken en strechen, dansen, shaken, rollen of springen.

Mentaal niveau
Op mentaal niveau kan cacao je helpen om inzichten te krijgen welk volgende stap je mag maken, wat echt goed en kloppend voelt voor jou. Cacao kan je creativiteit en inspiratie aanwakkeren.

Voordelen voor je gezondheid
Cacao bevat veel magnesium, antioxidanten en verschillende “love chemicals” zoals serotonine, tryptophan en dopamine. Het bevat ook als enige plant anandamide ook bekend als het “bliss chemical”. Het bevat ook theobromine wat voor stimulatie zorgt.

Cacao zorgt voor:

 • verlaagde bloeddruk
 • versnellen van de bloedsomloop, 30% tot 40% meer bloedomloop
 • ontspant je spieren en weefsel door een hoge hoeveelheid magnesium
 • verhoging van zuurstof (tot 80%) voor je brein, hart en huid
 • verhoging van de hartslag met 15 tot 20% = natuurlijke boost
 • balanceert bloeddruk en cholesterol door ijzer en zink in de cacao.

Wanneer kun je beter geen of minder cacao drinken

 • Bij zwangerschap en borstvoeding.
  Het stimulatie effect van theobromine in de cacao is vergelijkbaar met caffeïne. Het is dan aan te raden om een mindere hoeveelheid cacao te drinken.

 • Inname van anti-depressiva
  Als je anti-depressiva gebaseerd is op MAOI is het aan te raden om een mindere hoeveelheid (minder dan 42 g per kopje) te drinken.De tyraminde in de cacao is gecontra-indiceerd met MAOI. Gevolgen kunnen hoofdpijn en misselijkheid zijn. Zo we adviseren om met een lage hoeveelheid cacao te beginnen.

 • Hoge bloeddruk (gebruik van bloeddrukverlagend medicijn). Drink alleen een half kopje cacao anders kan je bloeddruk te laag worden.

 • Je hebt hartproblemen.
  De theobromine in cacao verhoogt de hartslag en verlaagt de bloeddruk.

 • Je volgt een rauw dieet/ vasten.
  Wij adviseren om alleen een klein hoeveelheid cacao te drinken omdat je maag zo leeg is en het effect van de cacao dan zeer intens kan zijn.

Heb je hierover vragen of twijfel je of je deel kunt nemen? Neem gerust contact met ons. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Adviezen voor het na de cacaoceremonie:

Voor
– drink geen koffie
– eet niet te veel voordat je cacao drinkt. Neem je deel aan een ceremonie eet dan 4 uur van te voren niets meer. Cacao vult en kan zo beter zijn “werk doen”
– drink genoeg water


Na
– drink veel water
– eet kleine snacks, fruit of noten
– je kunt na de ceremonie lichte hoofdpijn ervaren of je licht in je hoofd voelen (als je te veel cacao hebt gedronken of te weinig water) Ons advies is dan neem je rust en drink extra water

Met één druk op de knop stuur je ons een berichtje dat je erbij bent. 

Je reservering is definitief na betaling van de factuur.

Het kan voorkomen dat je ineens toch niet kunt. Hartstikke jammer natuurlijk, want je gunde jezelf echt deze dag. Laat het ons op tijd weten en als je al had betaald, dan krijg je je geld terug.

Annuleringen binnen 72 uur voor de start van het retreat kunnen helaas niet worden terugbetaald.