AGENDA

Elke dag heb je de kans om je innerlijke beer wakker te schudden en op avontuur te gaan.Hier vind je een uitgebreide kalender van trainingen, evenementen en workshops, zorgvuldig ontworpen om je te voorzien van de vaardigheden, kennis en inspiratie die je nodig hebt om te groeien en te bloeien.

Of je nu op zoek bent naar diepgaande trainingen die je wilskracht voeden, inspirerende evenementen die je passie aanwakkeren, of praktische workshops die je de tools geven om je doelen te bereiken.

Bekijk onze agenda en kies de ervaringen die resoneren met jouw pad naar transformatie.

Aanstaande Avonturen

Aanstaande Avonturen

 

"Bij BearLife geloven we dat wanneer je doet wat je liefhebt, je niet alleen groeit, maar ook leeft"

Het Grote Overzicht

 

"Wees meer beer - omarm kracht en zachtaardigheid in elke stap"

Hoe dan?

Bearlife Coaching helpt om je innerlijke kracht te ontdekken en deze in te zetten voor jouw transformatie.  Bearlife Coaching biedt een veilige en oordeelloze ruimte waar je helemaal jezelf kunt zijn. Door middel van aandacht, begeleiding en support, help ik jou om jouw eigen weg te vinden en jezelf te ontwikkelen op een manier die bij jou past.

Coaching & Behandelingen

Trainingen & Programma's

Events & Workshops

What people say?

Ik ben zo blij dat ik Richard van Bearlife Coaching heb ontmoet! Hij is een fantastische coach die echt de tijd neemt om naar je te luisteren en je te helpen je doelen te bereiken. Wat ik vooral waardeer, is zijn vermogen om me te laten voelen dat ik gezien en gehoord word. Zijn begeleiding heeft me geholpen meer aandacht en rust te vinden, en ik ben dankbaar voor zijn deskundigheid.
Ik ben ontzettend blij met de coaching van Bearlife Coaching. Richard is een fijne coach die echt naar me luistert en me nieuwe inzichten geeft. Ik voel me gemotiveerd en gesteund tijdens het hele proces.