De oorsprong Retraites

Vind Terug Wat Echt Belangrijk Is Herontdek jezelf

Verwelkom rust en herstel in je leven met De Oorsprong Retraites. Wij bieden een veilige haven waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en diep kunt duiken in de essentie van wie je werkelijk bent. Bij ons leer je om het leven te benaderen vanuit je kern, vrij van de overlevingsmechanismen en ego's die ons vaak in de weg staan. Ontdek de kracht van terugkeren naar je oorsprong

Innerlijke Kracht Ontwaakt

Bij De Oorsprong Retraites is het onze missie om je te begeleiden naar een leven van authenticiteit en innerlijke rust. Geïnspireerd door de natuur, en gesteund door eeuwenoude wijsheden en moderne technieken, helpen we je herinneren aan de bron van jouw bestaan. Hier, in een omgeving van onvoorwaardelijke acceptatie en begrip, vind je de tools en ondersteuning om de beperkende overtuigingen en trauma’s te overwinnen die je weerhouden van ware vrijheid.

Ontdek de Adem van het Leven

Vind je Plek bij De Oorsprong

Omarm Je Essentie

Ontdek de kracht van verbonden ademhaling, transformatieve healing en de wijsheid van het universum door onze op maat gemaakte retraites. Elke retraite is een unieke ervaring, ontworpen om je diepste zelf te ontmoeten en te omarmen. Van stilte retraites tot energiewerk en mindfulness praktijken, onze programma’s bieden een pad naar zelfontdekking en heling.

Ontdek de Magie van Zelfontdekking en Verbinding

Elk van ons brengt een unieke benadering en specialiteit naar onze retraites, van Eric’s diepgaande inzicht in persoonlijke keuzes en perceptie, Richard’s expertise in het creëren van verbinding en gemeenschap, tot Lenne’s gespecialiseerde kennis in energetische heling en intuïtieve ontwikkeling. Samen vormen we een krachtig team dat zich inzet voor jouw groei en welzij

Ontmoet De Krachten Achter De Transformatie

Bij De Oorsprong Retraites brengen we een unieke mix van passies, ervaringen, en expertises samen, verenigd door één gezamenlijke missie: het faciliteren van diepgaande persoonlijke transformatie en het herontdekken van je authentieke zelf. Wij zijn Eric, Richard, en Lenne - drie zielen die hun eigen reis van zelfontdekking hebben doorlopen en nu hun kennis en liefde delen om anderen te helpen hetzelfde te doen.

Leven in de hedendaagse wereld kan uitdagend zijn, met zijn constante eisen en afleidingen. We raken vaak verstrikt in de dagelijkse sleur en verliezen het contact met wat echt belangrijk is - onszelf. Bij De Oorsprong geloven we dat de sleutel tot een vervuld leven ligt in het herinneren en terugkeren naar onze kern. Dit is niet alleen een plek van rust en vrede, maar ook van kracht en helderheid.

Wij bieden een veilige en ondersteunende omgeving waar je kunt pauzeren, reflecteren, en jezelf opnieuw kunt ontdekken. Onze retraites zijn zorgvuldig samengesteld om je te begeleiden door een proces van zelfontdekking, heling, en vernieuwing. Door een combinatie van technieken zoals verbonden ademhaling, meditatie, energetisch werk, en de kracht van de natuur, helpen we je om los te laten, te groeien, en te transformeren.

Eric social post 1024x1024
IMG_1065
Lenne social post 1024x1024

Eric is de bezielende kracht achter ‘The Choice Is Yours’, een platform dat zich richt op persoonlijke ontwikkeling en het maken van bewuste keuzes.

Met een achtergrond in psychologie en levenscoaching, brengt Eric een diep begrip van de menselijke geest en hart naar onze gemeenschap. Hij gelooft sterk in de kracht van bewuste besluitvorming als middel om het leven in eigen handen te nemen.

Zijn aanpak combineert wetenschappelijke inzichten met intuïtieve wijsheid, waardoor hij mensen helpt hun ware potentieel te ontdekken en te leven met passie en doel.

Richard, de oprichter van Bear Life Coaching, is een gids en mentor voor diegenen die streven naar persoonlijke groei en veerkracht. 

Als gecertificeerde life coach met een rijke ervaring in mindfulness en stressmanagement, is Richard gespecialiseerd in het helpen van individuen om hun innerlijke kracht te vinden en te navigeren door de uitdagingen van het leven. 

Zijn werk richt zich op het bouwen van zelfvertrouwen, het overwinnen van obstakels, en het creëren van een leven dat in lijn is met iemands diepste waarden en dromen. Richard’s benadering is er een van mededogen, steun, en praktische wijsheid

Lenne staat aan het roer van Praktijk Lenne, een toevluchtsoord voor hen die zoeken naar heling en spirituele ontwikkeling. Met een gespecialiseerde focus op energetische therapieën, zoals Reiki en chakra-balancering, biedt Lenne een holistische benadering voor welzijn.

Zij gelooft dat ware heling ontstaat wanneer we harmonie creëren tussen lichaam, geest, en ziel. Haar praktijk is een plek van rust en transformatie, waar individuen kunnen leren om hun energie te beheren, emotionele blokkades te overwinnen, en een dieper gevoel van verbinding met het universum te ervaren.

What people say?

Ik ben zo blij dat ik Richard van Bearlife Coaching heb ontmoet! Hij is een fantastische coach die echt de tijd neemt om naar je te luisteren en je te helpen je doelen te bereiken. Wat ik vooral waardeer, is zijn vermogen om me te laten voelen dat ik gezien en gehoord word. Zijn begeleiding heeft me geholpen meer aandacht en rust te vinden, en ik ben dankbaar voor zijn deskundige begeleiding.
Ik ben ontzettend blij met de coaching van Bearlife Coaching. Richard is een fijne coach die echt naar me luistert en me nieuwe inzichten geeft. Ik voel me gemotiveerd en gesteund tijdens het hele proces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *