Adem in Adem uit

Transformeer Je Leven met de Helende Kracht van Adem

Duik diep in de wereld van verbonden ademhaling. Deze krachtige techniek biedt niet alleen een pad naar innerlijke rust en helderheid, maar onthult ook nieuwe mogelijkheden voor persoonlijke groei en zelfontdekking.

Leer de kunst van verbonden ademhaling en ontdek hoe deze eeuwenoude techniek je kan helpen om emotionele blokkades te doorbreken, stress te verminderen, en je algehele welzijn te verbeteren.

Begin vandaag nog aan jouw reis naar een bewuster en vervuld leven.

Ontdek de Kracht van Verbonden Ademhaling

Deze methode kenmerkt zich door een continue stroom van adem zonder pauzes tussen inademing en uitademing, gericht op het diepe ademen naar de buik. Deze techniek kan je helpen een trance-achtige staat te bereiken, waar emoties, beelden, en diepe inzichten uit het onderbewuste naar de oppervlakte kunnen komen. Sensaties zoals warmte, kou of trillingen zijn normale onderdelen van het loslaatproces tijdens de ademreis.

HOE EEN SESSIE VERLOOPT​

Elke ademreis bij Bearlife Coaching is een persoonlijke en transformerende ervaring, waarbij je volledig wordt ondersteund.

Voorgesprek

Jouw wensen en verlangens verkennen en verduidelijken. We zullen samen kijken naar jouw ideale beeld van jezelf en je leven, en bespreken welke stappen nodig zijn om dat te bereiken. Aan het einde van het voorgesprek stellen we een thema en intentie vast voor de ademsessie.

De Ademreis

Ik zal je door de ademhaling leiden, je adempatroon interpreteren en je helpen om ruimte en rust te vinden waar dat nodig is. Ongeveer 45 minuten van de sessie bestaat uit actieve ademhaling.

Uitreizen

De laatste 15 minuten zijn bedoeld om de ademhaling tot rust te brengen en de inzichten te laten bezinken. Na afloop is er tijd om te ontspannen, wat te drinken en de ervaring na te bespreken.

Jouw Reis naar Binnen

Elke ademreis is een unieke reis naar je binnenwereld, waar je contact maakt met je diepste zelf en nieuwe inzichten verwerft. Ik ben er om je te begeleiden op deze bijzondere tocht naar zelfontdekking en transformatie.

Start jou ademreis nu

Eenmalige 1 op 1 Ademhalingsessie

  • Duur: 2 uur
  • Kosten: €195
  • Beschrijving: Een intensieve, persoonlijke sessie ontworpen om je kennis te laten maken met de kracht van verbonden ademhaling. Perfect voor wie een voorproefje wil van deze transformerende ervaring.

What people say?

Onwijs dankbaar voor de fijne begeleiding en coaching van Richard! Zijn manier van coachen voelt als een ervaring van thuis komen. Door het veilige en liefdevolle veld wat hij crëerde precies afgestemd op mijn hulpvraag en behoeften ontstond er een ervaring van diepe transformatie.
Floor
Als persoon heeft Richard de gaven om aan te sluiten in het moment. Luisteren, kijken, waarnemen en intuïtief handelen in verbinding met de ander. Verbinding is het juiste woord: tijdens de sessie het gevoel letterlijk/lijfelijk steun/connectie te zoeken bij facilitator. Hij ging als het ware op 'in de ruimte' en in het proces wat ik doormaakte.
Bert
Ik ben ontzettend blij met de coaching van Bearlife Coaching. Richard is een fijne coach die echt naar me luistert en me nieuwe inzichten geeft. Ik voel me gemotiveerd en gesteund tijdens het hele proces.
Daan

About

Verbonden ademhaling is een ademhalingstechniek waarbij de ademhalingen aan elkaar gekoppeld zijn zonder pauzes tussen in- en uitademingen. Deze techniek bevordert een diepe, bewuste ademhaling tot in de buik, wat kan leiden tot een trance-achtige staat. Dit helpt bij het loslaten van opgeslagen emoties en spanningen en kan diepe inzichten en persoonlijke boodschappen uit het onderbewuste naar boven brengen. Gebruikers ervaren vaak fysieke sensaties zoals warmte of kou, en trillingen, wat allemaal deel uitmaakt van het loslaatproces.

De voordelen van verbonden ademhaling zijn veelzijdig. Het helpt bij stressvermindering, emotionele zuivering, en bevordert mentale helderheid en zelfbewustzijn. Het kan ook bijdragen aan het verbeteren van de fysieke gezondheid door het versterken van het immuunsysteem en het verbeteren van de slaapkwaliteit. Bovendien ondersteunt deze techniek spirituele groei en zelfontdekking, waardoor gebruikers een diepere verbinding met zichzelf kunnen ervaren.

Laat je ademhaling je innerlijke beer ontwaken: krachtig, wijs en klaar voor transformatie

Simpel gezegd, ons doel is je op de allerbeste manier te laten ontspannen. Of u nu de stress en spanning van een drukke levensstijl wilt verlichten of gewoon een moment voor jezelf wilt