About

 

"Ontdek de kracht van verbinding en laat mij jou begeleiden op je reis naar een betere versie van jezelf."

Dit is mijn reis

Mijn zoektocht, zowel in het verleden als in de toekomst, heeft alles te maken met wie ik ben als persoon: mijn zelfbeeld, persoonlijkheid en karakter. Ik probeer al mijn hele leven lang  te begrijpen wat er in de mensen om mij heen omgaat en wat er speelt in hun leven.

Als kind was ik altijd al op zoek naar gezelligheid en organiseerde ik van alles voor iedereen. Graag dook ik diep in mijn fantasieën en verhalen en vond ik het altijd interessant om met mensen te praten en verhalen te horen.

Na mijn middelbare school koos ik voor een ICT-opleiding. Voor de zekerheid en omdat het was wat iedereen om mij heen deed. Maar na een aantal jaar kwam er een disbalans en besefte ik dat mijn ware passie lag in het creëren van dingen. Nu moest ik mijn hart gaan volgen en begon aan de opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming - Kunst Educatie, waar mijn creativiteit en verbindende krachten weer tot bloei kwamen.

Een van de hoogtepunten van deze opleiding was een project waarbij ik samen met jongeren met een verstandelijke beperking voorstellingen maakte. Door meditatie in te brengen in het programma, liet ik zien dat deze doelgroep er wel degelijk baat bij had. Ook werkte ik aan een project genaamd "Denken over de Dood", waarin ik met kinderen de dood besprak in de klas aan de hand van kunst en filosofie.

Na mijn opleiding ging ik verder met zelfhulpboeken, podcasts en verschillende opleidingen. Zo volgde ik bijvoorbeeld een cursus ontspanningsmassage omdat ik graag mensen weer meer in contact met hun lijf wil brengen. De grootste verandering kwam echter toen ik in 2020 voor het eerst deelnam aan een Spartan Race. Hoewel ik angst en vreugde ervoer was er vooral trots tijdens deze obstakelrun en dacht: "Dit zou iedereen moeten doen." Dit leidde uiteindelijk tot mijn opleiding tot runningtherapeut.

Na het lezen van het boek "The Comfort Crisis" van Michael Easter besefte ik dat het tijd was om met mijn carrière een andere kant op te gaan. Ik  startte ik met een opleiding tot leefstijlcoach, maar daar miste ik nog een belangrijk stuk: innerlijk werk, transformatiewerk en traumaverwerking.

In 2021 begon de lente in mijn leven en werd het tijd om de winter achter me te laten en aan de grote voorjaarsschoonmaak te beginnen. Op dat moment kwam Brian van Leeuwen in mijn leven die mij begeleidde bij dit innerlijk werk. Later dat jaar startte ik het traject Mystery Manifestation School onder begeleiding van Brian, waarin ik door middel van traumatherapie, voorouderlijk werk en het ontwikkelen van heldere gaven steeds meer inzicht kreeg in mijn leven.

Door mezelf van binnen steeds meer op te schonen, laagje voor laagje, kreeg ik steeds meer helderheid en inzicht in wat ik wil bereiken.

Opleidingen

  • The Shamans Way Of Healing – Alberto Villoldo (The Four Winds)
  • Transformational Ademcoach – Jeannette Branderhorst
  • Leefstijl coach – Academie voor Coaching en CounsellingAcademie voor Coaching en Counselling
  • Runningtherapie – Sonnevelt Opleidingen
  • Reiki 1 & 2 – ZoMa opleidingen

What people say?

Ik ben zo blij dat ik Richard van Bearlife Coaching heb ontmoet! Hij is een fantastische coach die echt de tijd neemt om naar je te luisteren en je te helpen je doelen te bereiken. Wat ik vooral waardeer, is zijn vermogen om me te laten voelen dat ik gezien en gehoord word. Zijn begeleiding heeft me geholpen meer aandacht en rust te vinden, en ik ben dankbaar voor zijn deskundige begeleiding.
Ik ben ontzettend blij met de coaching van Bearlife Coaching. Richard is een fijne coach die echt naar me luistert en me nieuwe inzichten geeft. Ik voel me gemotiveerd en gesteund tijdens het hele proces.

Hoe ontdekte ik de mysteries van mijn Ziel

Het is al weer een maand geleden dat ik te gast was bij de “Thuiskomen Podcast” om mijn ervaring te delen over het Mystery Manifestation
Lees meer →

De Bevrijdende Begrafenis: Een Reis naar Zelfacceptatie

Vandaag was ik op een begrafenis, mijn begrafenis. Je zult nu vast denken dat het in een droom was, maar nee, het was geen droom.
Lees meer →